За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ЗДРАВЕ

петък, 3 юни 2016 г.

За лечението на захарен диабет ви е нужна дървесна пепел

Захарен диабет е често срещано заболяване, което се изразява с повишаване на кръвната глюкоза в организма и може да бъде излекувано с дървесна пепел.

Най-разпространената дървесна пепел, която се използва за лекувана на разнообразни заболявания е от липово дърво. Все пак пепелта от лозови пръчки, дъб, върба или бор също има лечебни сили и не бива да се пренебрегва.
Симптомите, които се наблюдават най-често при захарен диабет са често уриниране, постоянна жажда и увеличение на апетита. Не е изключено зрението ви да се замъгли и раните ви да зарастват по-трудно от обикновено.
Дървесната пепел може да лекува захарен диабет
Дървесната пепел може да лекува захарен диабет
За да излекувате захарен диабет ще ви е нужна дървесна пепел от бор. Още докато пепелта от дървото е гореща я загасете с малко вода и чак тогава вземете 60 грама от нея. Сложете я в съд, който е от стъкло и после към нея се добавя 60 грама домашна ракийка. Завършваме рецептата, като добавим лой, който сме настъргали предварително. Когато всички съставки са смесени е време да ги разбием много хубаво преди да започнем с консумирането. Ще победите захарния диабет, като хапвате от получилата се смес всеки ден преди да ядете каквато и е било храна по 1 лъжичка за чай.
При отравяне също можете да приемате пепел от върба или липа. Преди започването на лечението с пепел я пресеете, защото така в нея няма да останат едрите частици. Налейте една чаша до половината с прясно мляко и в него разтворете 1 чаена лъжичка от пепелта. Тази лековита отвара от пепел и мляко се пие 5 пъти на ден.
С пепел от малко лозови пръчки и домашна ракия можете да се отървете от пърхота. Рецептата е доста лесничка, взимате 6 лъжици от пепелта на лозовите пръчки и я заливате с 100 грама домашна ракийка. Със сместа, която приготвихме за секунди се намазва главата. Мажете докато пърхота изчезне.
При гнойни рани се използва пепелта на папура. След изгарянето му изпържете неговата пепел във свинска мас. Преди на нанесете от домашния мехлем върху раната е промийте с лековитата смрадлика. Намажете ли раната е добре да я превържете с малко бинт.

Източник: http://www.bilka.info/za-lechenieto-na-zaharen-diabet-vi-e-nujna-pepel-ot-bor/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ФИТНЕС