За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ЗДРАВЕ

събота, 16 септември 2023 г.

‼️ВАЖНО за всички, които са си сложили ковид инжекции


 

Първият в историята протокол за детоксикация на шиповете протеини, се появи в медицинския журнал на САЩ:


Д-р Питър Маккълоу разкрива три ключови вещества за разграждане на шиповите протеини, намаляване на възпалението и намаляване на риска от съсирване на кръвта.


„ Ваксините срещу COVID-19 бяха най-големият експеримент с хора, правен някога в историята на човечеството “, каза световноизвестният кардиолог д-р Питър Маккълоу пред препълнена публика на турнето ReAwaken America в Лас Вегас, Невада.


„Хората, които са си сложили ваксина са получили генетична инжекция от чужд генетичен материал, който се произвежда в тялото им за неконтролирана продължителност [от] време и количество,.


„Много от вас все още имат шиповия протеин в клетките и тъканите си“, разказа д-р Маккълоу . „Всяко проучване, което разглежда това, всъщност идентифицира този централен проблем. Човешкото тяло изглежда няма ензими, които да разграждат този протеин, както всеки друг естествен протеин, и да ни накарат да се отървем от него.


Защо? „ Това е, защото този протеин не е естествен “, отговори д-р Маккълоу . „Той е проектиран в лаборатория, използвайки инструкции, които идват от американски изследователи, изцяло финансирани и подкрепени от Националния институт по здравеопазване и Националния клон на алергичната имунология, ръководен от д-р Антъни Фаучи.“


И така, какво можем да направим, за да предотвратим такива медицински бедствия?

Три думи: „ Базова детоксикация на шиповия протеин“. Д-р Маккълоу обяви, че петък, 25.08.23 г., „беше исторически ден“, защото „първият протокол за детоксикация беше публикуван в медицинската литература на САЩ“. По-конкретно, Journal of American Physicians and Surgeons.


Д-р Маккълоу обясни, че този протокол за детоксикация позволява на хората проактивно да се справят директно с проблема, като използват три естествени вещества, натокиназа, бромелаин и куркумин, които се предлагат без рецепта, „за да помогнат на тялото да изчисти този много опасен протеин от [техните] клетки и тъкани.“


Въпреки че протоколът все още не е научно валидиран чрез двойни, рандомизирани, плацебо-контролирани проучвания, д-р Маккълоу твърди, че клиничните наблюдения показват положително въздействие.


Какво представляват натокиназата, бромелаинът и куркуминът?


Натокиназа : Ензим, получен от ферментацията на соя. Традиционно се използва в Япония заради предполагаемите сърдечно-съдови ползи. Предклиничните изпитвания показват, че разгражда Spike протеина.

Бромелаин: Набор от ензими, извлечени от стъбла на ананас, одобрени от FDA като локално лечение на рани. Подобно на натокиназата, също така е доказано, че ускорява клирънса на Spike протеини.

Куркумин : активното съединение в куркумата, широко използвано заради противовъзпалителните си свойства. Той също така смекчава по-нататъшните щети от протеина Spike.


Препоръчителните дози в протокола са както следва, според Substack на д-р McCullough :


• Натокиназа: 2000 фибринови единици (100 милиграма) перорално два пъти на ден без храна


• Бромелаин: 500 милиграма перорално веднъж на ден без храна


• Куркумин: 500 милиграма перорално два пъти на ден (препоръчва се нано, липозомен или с добавка пиперин)


Д-р Маккълоу препоръча приемането на тази лечебна триада в продължение на най-малко три месеца за всеки, който страда от или се тревожи за синдроми след COVID или ваксина, но също така предположи, че тези, които са получили многократни инжекции, може да се наложи да я приемат в продължение на дванадесет месеца или повече.


https://vigilantnews.com/post/first-ever-spike-detox-protocol-appears-in-medical-journal-heres-how-you-can-get-better



Няма коментари:

Публикуване на коментар

ФИТНЕС