За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ЗДРАВЕ

събота, 7 септември 2024 г.

👙 Швейцария е първата страна в света, която забранява мамографията.



Скринингови услуги бяха спрени и в някои части на Канада, Италия, Шотландия и Австралия.


▪️ 50-60% от "положителните" резултати са погрешни! Така че диагнозата рак на гърдата в 50-60% от случаите доказва, че той изобщо не се е появил.


▪️ По време на изследването гърдата се притиска с голяма тежест от 10 kPа (1019 кг/м2) и след това здравата, много чувствителна тъкан на гърдата се бомбардира с радиоактивно лъчение! 


▪️ Стимулира растежа на туморите 

▪️ Проучване върху 690 000 записа показва, че голям брой случаи на рак на гърдата при напълно здрави жени след мамография!

☢️ Оказва се, че тази диагностична процедура излага гърдите на жените на вид радиация, за която е известно, че предизвиква рак.

Ето и най-лошата част.

Вече знаем, че през последните 30 години на 1,3 милиона жени е била поставена погрешна диагноза рак на гърдата, която всъщност не е имала никакъв шанс да причини вреда.

И така, те са били пуснати на бягащата пътека, генерирайки огромни печалби за Big Pharma и болниците, докато са били заблуждавани, че медицинската система ги е "спасила" от рак - всичко това, докато е източвала портфейлите им.

Сайър Джи нарича това "нещо като стокхолмски синдром".

🗣 - "... Милиони хора участват в тези шествия за повишаване на осведомеността за рака на гърдата, без да осъзнават, че те се финансират от същите корпорации, които печелят пари от лекарствата, използвани за лечение на рака на гърдата."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ФИТНЕС