За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ЗДРАВЕ

понеделник, 2 ноември 2015 г.

Отървете се от язвата на стомаха само за 7 дни


Това, което ще ви помогне при всички стомашни инфекции и ще ви освободи от тежкото положение с червата е кора от нар . Изсушете или потърсете в местната аптека. 
През декември през 1999 г. в едно руско списание беше публикуван текст със заглавие "Забравения Хипократ и лечение с растения" на руския билкар Г. И. Глубоки където е написан рецепта на патентована средство за лечение на дизентерия, диария, холера, възпаление на апандисит (без хирургическа намеса), салмонелоза. 
Приготвяне: 
Съотношението между изсушените кори от нар и преварената вода трябва да бъде 1:20. В предварително топла гореща чаша или чаша, поставете 10-12 грама суха кора от нар и прибавете 200 мл вряла вода 
Покрийте с чинийка. Оставя се да престои 25-30 минути. След това може да се пие. Не изхвърляйте корите. С това започвате лечението. 
Приложението на този лекарствен продукт е различно за всяка болест. 
За лечение на дизентерия, диария, салмонела, коремен тиф, холера, остър апендицит (възпаление на апандисит), лекарството трябва да се консумира по следния начин: 
След като престои 25-30 минути, трябва да се изпие половин чаша вода.
Прецеждайте го. Отново покрийте с чинийка. Ако след 10 минути почувствате облекчение и ви е по-добре означава, че става дума за обикновен диария и неговото лечение е приключило. 
Ако след 10 минути не почувствате подобрение, означава, че имате дизентерия, коремен тиф или диария, или салмонелоза, холера. Необходимо е да си останеш вкъщи и след 3 часа да изпиете останалата половина от лекарството. Лечебният процес продължава и през следващите три часа. 
За лечение на язва на стомаха в рамките на 7 дни, както и лечение на язва на тънките черва, колит, дисбактериоза на червата е необходимо сухите кори от нар да се консумират по следния начин: 
След като престои 25-30 минути, можете да пиете. През деня, изпийте (90-100 мл) по 4 пъти, в приблизително равни дози и в приблизително равни времеви условия, след 20-25 мл. Започнете с консумация сутрин на празен стомах, след събуждане, а последната (четвърта доза), преди лягане. 
Не трябва да се пие всеки ден, а всеки втори ден; 1, 3, 5, 7 ... Това е достатъчно за пълно възстановяване. Ако искате да продължите лечението, това може да направи след почивката от 7 дни, когато трябва да се направи след първото лечение. 
ВНИМАНИЕ: Не трябва да се консумира алкохол, докато трае лечението.
Източник: budnaera

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ФИТНЕС