Всеки жив организъм излъчва биофотони или ниско ниво на светлина (светлина с дължина на вълната между 200 и 800 нанометра). Тази светлинна енергия се съхранява в ДНК по време на фотосинтезата и се пренася непрекъснато от клетката.
Колкото по-високо е нивото на светлинна енергия, която клетката излъчва, толкова по-голяма е и ще бъде нейната жизненост и потенциал за пренос на тази енергия към индивида, който я консумира.
Съхранената слънчева енергия също навлиза в клетките ни чрез храната под формата на малки светлинни частици. Тези светлинни частици се наричат "биофотони", които са най-малките физически единици светлина. Те съдържат важна биоинформация, която регулира сложните жизнени процеси в нашето тяло.
Биофотоните имат силата да организират и регулират, издигайки организма до по-висока вибрация или ред.
Това се проявява като усещане за жизненост и благополучие:
ПОРАДИ ТОВА: - Естествено отгледаните пресни зеленчуци и плодове, узрели на слънце, са богати на светлинна енергия. Следователно капацитетът за съхраняване на биофотони е еталон за качеството на нашата храна.
Някакви съвети за следващите времена?
• Яжте възможно най-много естествено узрели/презрели пресни сурови или сушени на слънце плодове и зеленчуци
• Дългосрочно излагане на слънце сред природата
Няма коментари:
Публикуване на коментар