За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ЗДРАВЕ

неделя, 24 септември 2023 г.

‼️Уебсайтът на Mayo Clinic сега казва, че хидроксихлорохинът МОЖЕ да се използва за лечение на пациенти с COVID-19!!

 ‼️Уебсайтът на Mayo Clinic сега казва, че хидроксихлорохинът МОЖЕ да се използва за лечение на пациенти с COVID-19, като по-рано се твърдеше, че не е ефективен (българските фалшиви медии дори го обявиха за белина)


Клиниката Mayo , която е рекламирана от мнозина като най-добрата болнична система и център за медицински изследвания в Съединените щати, наскоро направи интересна актуализация на уебсайта си относно лекарството Hydroxychloroquine.


В новата актуализация на сайта им вече се казва „Хидроксихлорохинът може да се използва за лечение на коронавирус (COVID-19) при определени хоспитализирани пациенти“.


https://www.thegatewaypundit.com/2023/09/mayo-clinic-website-now-says-hydroxychloroquine-can-be/



НЕЩО ВАЖНО, за което всеки трябва да се зазимисли: сега, след като най-после официално признаха, че Ивермектина и Хидроксихлорокинът лекуват ковид, защо пак започнаха да пропагандират нови ваксини?! Не забравяйте, че при налично лекарство за дадено заболяване е забранено пускане на ваксина за него. И още нещо - най-новата им "ваксина" и тествана върху 20 мишки! И вече е одобрена! Правете си сами изводите!



Няма коментари:

Публикуване на коментар

ФИТНЕС