За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ЗДРАВЕ

петък, 24 май 2024 г.

Ако искате да поддържате правилното функциониране на сърцето и кръвоносните си съдове, яжте храни с високо съдържание на витамин Е

 ▫️Ако искате да поддържате правилното функциониране на сърцето и кръвоносните си съдове, яжте храни с високо съдържание на витамин Е три пъти на ден: сирене, зеленчуци, бобови растения, извара, растително масло (по-добре изцяло царевично).


▫️Пийте чаша сок от червено грозде всеки ден, за да се предпазите от инфаркт на миокарда и да предотвратите съсиреците да блокират коронарните съдове на сърцето.


▫️ Постоянните движения удължават живота ви - изкачвайте 6 стълбищни етажа в многоетажна сграда сутрин и вечер, като по този начин подобрявате изпомпването на венозна кръв и подобрявате функционирането на миокарда, сърдечният мускул ще стане по-силен.

Почистване на кръвоносните съдове

Билкова смес - лайка, безсмъртниче, жълт кантарион, брезови пъпки.

— Вземете 100 g от всеки компонент, предварително изсушен и натрошен, разбъркайте добре и съхранявайте в плътно затворен съд.

- Вечер по 1 с.л. лъжица от сместа се залива с 0,5л. вряла вода и оставете да вари 20 минути. Прецедете и изстискайте добре. 

— Налейте 1 чаша запарка, разтворете в нея 1 чаена лъжичка мед и изпийте преди лягане. Леко загрейте останалата инфузия, добавете мед и изпийте на гладно 15-20 минути преди ядене.

✔️Пийте ежедневно до приключване на билковата смес. Повторете процедурата не по-рано от 5 години.

Здравите кръвоносни съдове значително намаляват риска от инфаркт и инсулт и премахват главоболието. След почистване се възстановяват зрението и слуха, намаляват проявите на разширени вени.
Високото кръвно налягане се нормализира със семена от копър, полезни са и при запек, болки в стомаха и пикочния мехур.
Изсипете една препълнена супена лъжица семена от копър в чайник и ги залейте с половин литър вряща вода. Покрийте чайника за 40 минути, така че семената да се запарят добре и да освободят всички ценни вещества във водата. 
Полученото лекарство трябва да се пие по 3 глътки на често – поне седем пъти на ден, а за предпочитане 10. Пийте задължително по време на хранене, не на празен стомах и не обилно след хранене. 
 
Курсът на лечение е една седмица, след което инфузията може да се консумира периодично, да речем, 2-3 дни всеки месец, за профилактика. 
 
В допълнение към този ефект, тази инфузия от семена от копър помага при кашлица, бронхит, заболявания на гърлото, а също така облекчава безсънието.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

ФИТНЕС