За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ЗДРАВЕ

сряда, 18 февруари 2009 г.

ALOE VERA CONCENTRATE


Herbal Aloe Concentrate
Натурална здравословна напитка

Aloe Vera е едно от най-използваните лечебни растения – от древността до наши дни. Изключителен адаптоген, имуномодулатор, детоксикатор, метаболитен коректор. Богатото съдържание на субстрати, минерали, витамини, фитокомпоненти /алоин, алоезин, алоенин и др./ невромедиатори обяснява широкото поле на приложение в профилактичната и терапевтичната медицина. Напоследък са получени данни за неговото антиоксидантно, респективно антирадиационно и противораково действие.

Предлага се в течно състояние – концентрат, с възможност за индивидуално дозиране.

Течен концентрат от листа на подбрани видове Алое, който съдържа голямо количество ферменти. Продуктът е направен от натурален сок от Алое чрез хладна дестилация, запазвайки по този начин в себе си биологичните съединения, в това число и ферментен белтък. Съдържа също и определени растителни добавки и билки.
Този продукт е създаден за усилване процесите на очистване на организма и подобряване на храносмилането. Способства за заздравяване на язва на стомаха и дванадесетопръстника. Използва се при алергии, астми и много други заболявания.
Препоръчва се особено при хора, които са се намирали продължително време в болница и са натрупали в организма си много вредни химически вещества, остатъци от медикаментозните средства. Може да помогне при профилактика на рак на стомаха и дебелото черво.

Активните биологични ферменти от Herbal Aloe, заедно с витамините и другите биологично активни съединения, стимулират храносмилането и обмяната на веществата.
В резултат на това се получава:

· Преработка и изхвърляне на остатъците от обмяната на веществата.

· Възстановяване на увредените и създаване на нови клетки.

· Съединяване на ферментите с токсините и последваща деактивация.

· Повишаване жизнеспособността на клетките и повишаване ефективността им на работа.

Продуктът се препоръчва в следоперационен период, при нарушено храносмилане, запек, разстройство, повишена киселинност на стомаха и дванадесетопръстника, при алергични заболявания и астма. Полезен е при болести на бъбреците, черния дроб, жлъчното мехурче, при възпалителни процеси, при кожни заболявания, юношески пъпки, при камъни в бъбреците, при язвена болест на стомаха /особено при язвено кръвотечение/, за премахване на отоци, при киселини. Трябва да се приема при фиброма, артрит, туберкулоза, множествена склероза, артеросклероза. Този продукт се използва при бременност, главоболие тип мигрена, при високо кръвно налягане, при болести на сърдечно – съдовата система. Може да помогне при профилактика на рак на стомаха и дебелото черво. Herbal aloe е изключително важен компонент в програмата за отслабване /особено при язвена болест/. В противен случай токсините, извеждани от клетките могат да дразнят нервните окончания, да предизвикат болки и лошо самочувствие. Когато предварително се ползва програмата за вътрешно очистване, намаляването на теглото по програмата за отслабване ще става значително по-ефективно.
За допълнителни предимства на алоето мога да кажа, че е много добър антисептик както орално така и перорално, тоест за дизинфекция на устната кухина, хранопровода и чревния тракт- така и за почистване на кожата при рани и други кожни проблеми.

Абсолютно необходимо е при ползването на Алое концентрат

приемането на поне 2 литра вода на ден!

Пийте вода, за да сте здрави!

1 коментар:

ФИТНЕС