За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

Адрес в PayPal: tfkibts@abv.bg

ЗДРАВЕ

петък, 13 февруари 2009 г.

THERMOJETICS


Уникална смес от Camellia Sinensis, китайски зелен и черен чай и 21 китайски и амазонски билки, естествен тонизатор използван хилядолетия в Китай. Camellia Sinensis е богат състав от микронутриенти и антиоксиданти. Чрез изгаряне на дългите мастни молекули и шлаката, Термоджетикс чай осигурява правилен енергиен баланс в организма. Ускорява метаболизма и изгаря излишните мазнини. Контролира апетита, нивото на енергия, ускорява кръвообращението, достъпа на кислород и хранителни вещества в мускулната тъкан. Контролира стреса. Антиасматичен и антиполенов ефект.
Под форма на гранулиран чай или таблетки (зелени и бежови) - една уникална формула за регулиране на енергийния баланс, телесното тегло и жизнения тонус. Стимулира катаболитните процеси, който генерират енергия, чрез изгарянето на масните депа! Продукта е създаден, чрез висококачествена технология (студена леофилизация - извлича водата от кледките), гарантираща запазване на богатия витаминен, антиоксидантен, минерален и фитокомпонентен състав, както и продължителен ефект. Вкусовите качества не са без значение (продукта има вкус на лек шипков чай), защото съчетават приятното с полезното. Отслабването с Термоджетикс, както и изчесването на главаоболието, става неусетно. След време просто осъзнавате, че сте били бодри през целия ден и не ви се е доспивало нито сте чувствали умора. Не вреди на съня дори напротив, спите спокоино и се събуждате отпочинали!
Концепцията на компанията е насочена към разработване и внедряване на една нова философия в храненето и подобряване на качеството на живот, напълно съответстваща на съвременните тенденции в медицината и здравеопазването.

ОПИТАЙТЕ И ВИЕ ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ СИ ЗАСЛУЖАВА, КАКТО ГО ПРАВЯТ ВСЕКИ ДЕН МИЛИОНИ ХОРА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ФИТНЕС